WIELERSHIRTMAKERS.NL
 

FUNCTIONELE NEKWARMERS VOOR JOU

Nekwarmermakers gaat hand in hand

Ontvang een offerte

Naast teamwear producent is RPM een serieuze Italiaanse producent van eigen design nekwarmers. Ideaal voor kleinere groepen, die een laag aantal zoeken, al vanaf 25 stuks, maar net zo goed produceren we 500 of 2000 stuks voor je. De bedrukte nekwarmer kent nauwelijks creatieve beperkingen. Jouw idee voor het ontwerp kan meestal 1 op 1 vertaald worden naar een definitief ontwerp op het product zelf. Ons grafisch team weet daar wel raad mee. We denken natuurlijk met je mee. Bij ons kun je terecht voor de merken BUFF®; RPM en TWEX, wanneer je op zoek bent naar customised nekwarmers. Het minimum voor BUFF® is 100 stuks, houdt daar aub rekening mee. Complete informatie over eigen design BUFF® en TWEX vind je via onze website Nekwarmermakers. De basis-informatie kun je vanzelfsprekend op deze pagina vinden.


Wat is de rol van TeamwearXperts?

Wanneer je een aantal lager dan 100 stuks nodig hebt, valt de keuze bij ons automatisch op RPM of ons eigen merk TWEX. RPM ontwerpt en produceert eveneens RPM winter nekwarmers. RPM produceert daarnaast de RPM Specials. Daar hebben we een aparte pagina aan gewijdt. Over TWEX bedrukte nekwarmers lees je op de TWEX pagina alle eigenschappen. Als je alle informatie hebt gelezen over de bedrukte nekwarmers, zou je een keuze kunnen maken voor één van de twee merken. Voor ons is het geen enkel probleem om je beide merken aan te bieden. Zeker als er een beperkt budget is, zouden we dat altijd adviseren. Geef dat wel duidelijk aan in je offerte-aanvraag.

De RPM 4-seizoenen nekwarmer uitgelicht:

De RPM zomer nekwarmer is gemaakt van een goede kwaliteit naadloos microvezel materiaal, wat een herkomst heeft van gerecycelde vezels. RPM omarmt het milieu. De afmeting is ca. 50 x 25 cm. De uiteinden worden niet omgezoomd en gestikt. Het materiaal wordt op lengte afgesneden. Dit gebeurt zeer secuur. De nekwarmer wordt rondom bedrukt en loopt qua design helemaal door. Op elke nekwarmer is het RPM merklogo altijd aanwezig. Het is niet bespreekbaar om dit achterwege te laten. We kunnen wel samen een positie afstemmen en een kleur die mee loopt in het gehele design. Het zal hierdoor niet overmatig opvallen. Hieronder zie je wat willekeurige voorbeelden van eerdere projecten.

Eerst ontvang je een offerte: 

Vraag het aantal aan, waar je interesse in hebt. Hierna ontvang je van ons de best mogelijke aanbieding. De prijs die je krijgt is een all-in prijs incl. artwork en verzendkosten. Geen verrassingen achteraf, helder en duidelijk. Daarbij ontvang je van ons de RPM project-informatie. Hierin wordt een project volledig van A tot Z omschreven en weet je precies wat wij van je nodig hebben, om te kunnen starten met het maken van het artwork. Daarbij ontvang je ook het document van RPM artwork info. Je hebt dan een perfect beeld van de RPM bedrukte nekwarmer.

Staffel-aantallen: 25 - 50 - 100 - 250 - 500 - 1000 - 2500 - 5000 - (hogere aantallen op aanvraag)

Aantallen lager dan 25 stuks kunnen we helaas niet voor je produceren. Boven 25 stuks kun je echter willekeurig elk aantal aanvragen, dat maakt voor ons niet uit. Wanneer wij zien dat een iets hoger aantal gunstiger voor je uitpakt, zullen we dat bij de offerte als advies meegeven.

RPM zomer nekwarmer bestellen?

We nemen het ontwerp met je door. Voor de kleuren bij een grafisch ontwerp hebben we de pantonenummers nodig om de juiste kleur te krijgen. Wil je er logobestanden op, dan hebben we daarvan zgn. vectorbestanden nodig. Vectorbestanden die we gebruiken hebben bijvoorbeeld een .ai; .eps of .pdf extensie. Simpelweg gaat het om drukkerskwaliteit. Je kunt dus altijd de maker van het logo raadplegen. Onvoldoende kwaliteit logo bestanden leveren een slecht eindresultaat op, dat is iets wat we samen niet moeten willen vinden wij.

Fluor kleuren zitten standaard niet in het assortiment. Uiteraard kunnen we het wel voor je maken. RPM rekent een geringe toeslag voor fluor kleuren. Het drukproces is iets complexer dan bij normale kleuren. Wil je fluor? Noteer het bij je offerte aanvraag. De huidige fluor kleuren zijn fluor geel; fluor oranje; fluor groen en fluor roze.

Hoe worden RPM sjaals verpakt?

  1. Standaard zit de bedrukte RPM nekwarmer in een plastic sealbag, netjes opgevouwen in meerdere laagjes. In de meeste gevallen blijkt dat voldoende te zijn.
  2. Het is mogelijk om tegen een kleine meerprijs een kartonnen headercard te bestellen bij je nekwarmers. Dat kan bijvoorbeeld interessant zijn, wanneer je de nekwarmers in een winkel op een slatwall wilt presenteren. De headercard kan, als je dat zou willen, tegen een meerprijs van je logo voorzien worden. Dit kan interessant zijn, wanneer je het product aan prospects wil geven. De eerste indruk is dan immers erg van belang. Je kunt ook een bedrijfssticker op de headercard plakken. Mogelijkheden te over.

Vooraf een nekwarmer sample nodig?

Natuurlijk is dat altijd mogelijk. Je kunt een sample (monster) aanvragen van een RPM zomer nekwarmer en / of een RPM winter nekwarmer. Wanneer je dat bij de offerte mee aanvraagt, dan gaan we het direct mee regelen. De samples ontvang je in bruikleen en willen we graag z.s.m. na je beoordeling weer terug ontvangen. Zo kunnen we iedereen z.s.m. helpen. Je stuurt het op eigen kosten retour aan ons adres.

Een enkel exemplaar van je eigen ontwerp nekwarmer, dat kunnen we helaas niet realiseren, omdat dat te duur is.

 


 

 

 
E-mailen
Bellen
Instagram