WIELERSHIRTMAKERS.NL
 

RPM BESCHERMT JOU IN DE WINTER 

RPM custom nekwarmers voor jouw wintersport 

Ben je op zoek naar een kleiner aantal (vanaf 25) winter nekwarmers, dan kan TeamwearXperts je met de RPM eigen design winter nekwarmers helpen. Bij uitzondering kunnen we je tijdelijk ook vanaf 10 stuks helpen. Weliswaar ligt de prijs dan een fractie hoger. De nekwarmers zijn gemaakt van een warm polyester met aan de binnenzijde een laag van fleece materiaal. De afmeting is ca. 43x24 cm. Het zijn fiets nekwarmers, hardloop nekwarmers, wintersport nekwarmers maar vooral vrijetijds nekwarmers. Altijd en overal te gebruiken, multifunctioneel en bijzonder handig.

Het product is aan de lange zijde gestikt en is dus in tegenstelling tot de microfiber uitvoering niet naadloos. De boven- en onderzijde zijn netjes omgezoomd en gestikt. Een perfecte en nette afwerking. De achterzijde wordt voorzien van een reflecterende RPM tag. De RPM winter sjaal kan 100% full color worden geleverd met een eenvoudig en extreem patroon. Daarnaast zijn fluo kleuren tegen meerprijs mogelijk. De meerprijs ontstaat doordat de drukmachine voor en na het printen volledig gespoeld moet worden. Fluo kleuren mogen natuurlijk geen sporen van de normale inkt bevatten. Deze extra arbeid (lees tijd) kost nu eenmaal geld en wordt bij fluo-kleuren doorbelast. In het geval van fluo-kleuren val je op afstand wel beter op in het verkeer. Dat veiligheidsaspect dien je zeker mee te laten wegen bij je keuze. 

Qua verpakking hebben we identieke mogelijkheden als bij de 4 seizoenen nekwarmer van RPM. Standaard in een plastic sealbag, optioneel op een kartonnen headercard. Dat kan handig zijn in winkels op een slatwall presentatie.

Staffel-aantallen: 10-24 - 25-49 - 50-99 - 100-249 - 250+ (hogere aantallen op aanvraag)

Wat is nodig om te starten?

Bij de bedrukte winter nekwarmer begin je altijd met het artwork. Daarvoor hebben we je input nodig voor het ontwerp. Daarnaast vectorbestanden van het logo, zoals .ai; .eps of .pdf. Een opgave van de pantonenummers is ook handig, omdat je dan precies zeker weet, dat je de juiste kleur gaat krijgen. Na beoordeling en goedkeuring kunnen we de order inschieten bij RPM en zal na ca. 2 werkweken de levering aan ons plaats vinden. Wij checken de producten en sturen die aan je door. Als er erg grote haast is, laten we het soms direct vanaf RPM naar je sturen. Dat gaat altijd met FEDEX. Je ontvangt van ons op tijd de T/T gegevens.

RPM kan erg snel schakelen

Heb je snel wat nodig en ben je vergeten om het wat ruimer van te voren te regelen? In de meeste gevallen krijgen wij het nog wel voor elkaar. Is er een korte deadline en brengen wij een offerte aan je uit? Reageer dan altijd meteen terug. Je snapt dat we de korte tijd hard nodig hebben om het ontwerp te laten maken voor je. Een ontwerp dient snel gecontroleerd en goedgekeurd te worden. De productie wordt daarna meteen gestart. Vanaf dan rijdt de trein en kunnen we niets meer veranderen. Meestal kiezen we ervoor om direct vanaf RPM via Fedex aan je te leveren. Dat spaart weer wat tijd. Soms zijn de verzendkosten daardoor een fractie hoger. Als dat het geval is, vertellen we je dat altijd vooraf. Zelf houden we ook niet van verrassingen, behalve de aangename dan natuurlijk. Je kunt erop vertrouwen, dat wij net zoveel aandacht aan een haastklus geven als aan alle andere.

Combineren met zomer nekwarmers

Wil je combineren met microfiber nekwarmers, dan kan dat. Je kunt hetzelfde ontwerp gebruiken, als wat je voor de winter nekwarmers hebt laten maken. Je kunt ook een afwijkend ontwerp laten maken. Het is maar net wat jij zelf wil. Sowieso blijven alle ontwerpen bij RPM gearchiveerd voor later gebruik. Zo kunnen we een nabestelling snel voor je oppakken en heb je binnen een kort tijdsbestek de levering op je stoep.

Tripje gepland met je bedrijf?

Het is een leuk idee om voor de groep waar je een tripje mee gaat maken een eigen design nekwarmer ofwel buffje te maken. Dat kan de 4-seasons nekwarmer zijn of de dikkere winter nekwarmer. Je hebt, naast dat je een multifunctioneel kleding-accessoire hebt, een mooi aandenken aan je uitstapje.  Je kunt er immers langere tijd mee doen. Wanneer je eveneens al teamkleding hebt, dan kun je je ontwerp daarop aanpassen. Beschik je daar nog niet over, kijk dan zeker even wat wij voor je kunnen betekenen met RPM teamwear. Bij ons kun je terecht voor een hoge kwaliteit fiets teamwear en loop teamwear.

 
E-mailen
Bellen
Instagram