WIELERSHIRTMAKERS.NL
 

CAMELBAK FLESSEN OP NAAM

We doen meer dan uitsluitend teamwear. TeamwearXperts ontwerpen en produceren custom CamelbaK drinkflessen. We voorzien de drinkfles dan van jouw (bedrijfs)logo of tekst. Dat kunnen we doen op 2 verschillende manieren.

Camelbak tritan drinkflessen

Dit betreft de polyester drinkflessen die voorzien worden van een gedrukt logo via tampondruk of digitale print. Dat kan fullcolor. Je kunt er bijvoorbeeld een bedrijfslogo opzetten en een persoonsnaam. Zo heeft iedere medewerker zijn / haar eigen fles.

Camelbak rvs gegraveerde drinkflessen

De RVS drinkflessen kunnen we op een identieke manier bedrukken. Heet mooist echter, kunnen we ze voorzien van een ontzettend stijlvolle lasergravure. Er wordt met laser door de lak heen gebrand, waardoor je het rvs eronder weer te zien krijgt. Dit geeft een geweldig resultaat. De rvs flessen zijn wat duurder, maar zijn erg duurzaam en bieden een optimale isolatie.

Wil je nu weten hoe het allemaal werkt? Ga dan naar onze speciale custom CamelbaK website. Je leest er alles over. Wil je drinkflessen met je bedrijfslogo, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ruime ervaring, de mooiste ontwerpen en een supersnelle service. Expert zijn we bij TeamwearXperts in het fixen van mooi artwork en het bedrukken van CamelbaK drinkflessen.

Naar JouwcamelbakMarino-flyerfoto
Marino-flyerfoto
Chute-lasergravure-detail
Chute-lasergravure-detail
Chute-lasergravure-totaal
Chute-lasergravure-totaal


 
E-mailen
Bellen
Instagram