WIELERSHIRTMAKERS.NL
 

RPM STIJLT JOUW TEAM

Welk soort teamkleding zoek je?

RPM kent verschillende categoriën teamkleding waaruit jij kunt kiezen. Mocht je vragen hebben over RPM teamkleding, dan kun je altijd even telefonisch contact met ons opnemen tijdens kantooruren. Eindelijk kunnen we het gaan hebben over waar het werkelijk om gaat en waardoor je op onze website bent belandt, namelijk teamkleding. RPM kent diverse disciplines, die we op de onderliggende pagina's verder zullen toelichten.

Teamkleding fietssport


After-race kleding


Custom nekwarmersCustom sokkenRPM gebruikt verantwoorde inkten

RPM gebruikt ecologisch verantwoorde Mimaki inkt voor de bedrukking. Samen met de gerecyclede grondstoffen maakt dat, dat er een kleinere voetafdruk wordt achter gelaten. RPM maakt het verschil op veel vlakken.

Het verschil wordt vanzelfsprekend vooral gemaakt met een geweldig pakket aan teamkleding. Optimaal afgestemde panelen die zorgen voor het comfort. Perfect flatstitching stikwerk wat zorgt voor een vrijwel naadloze aansluiting op jouw lijf. Een europees georiënteerde maatvoering, afgestemd op de nederlandse sporter.

RPM staat altijd voor hun teamkleding

Voor al het artwork en de productie van de RPM teamkleding of accessoires geldt, dat er de grootste zorg aan wordt besteedt. Het is immers van het grootste belang om jou te voorzien van het beste en het mooiste teamwear pakket wat maar mogelijk is. TeamwearXperts kan lezen en schrijven met RPM en vertaald jouw idee naar het optimale teamkleding pakket.

Wij wensen je nu al veel sportplezier met RPM teamkleding! 
E-mailen
Bellen
Instagram