WIELERSHIRTMAKERS.NL
 

RPM MAAKT HET PERSOONLIJK 

RPM fietskleding bedrukken met oog voor detail

RPM fietskleding voor jou bedrukken is zowel voor TeamwearXperts als voor RPM Cycling core-business. Wielrenshirt en fietsbroek daar begint het mee. Een kledingpakket waar jij met je wielervereniging trots op zult zijn! Zie het als een belofte.

Onderstaande proces-omschrijving is identiek voor alle RPM teamkleding.

Orderverstrekking

Je hebt een offerte ontvangen van TeamwearXperts en gaat ermee akkoord. Dat vinden we natuurlijk erg fijn. We doorlopen nu de volgende stappen:

  • We sturen je een relatie-formulier toe. Dat vul je volledig in en stuurt het z.s.m. via e-mail retour.
  • We spreken alle teamwear items die je wilt bestellen door, zodat alles zeker klopt.
  • Je ontvangt van ons een teamwear passet, om de juiste maat per persoon vast te kunnen stellen.
  • Je geeft ons schriftelijk de aantallen en maten per artikel door.
  • Wij bevestigen de order aan je en je ontvangt van ons een factuur.
  • De (deel)factuur dient nu op tijd aan ons te worden betaald.

Het ontwerpstadium

  • We ontvangen een opgave van de gewenste kleuren op basis van PMS (Pantone) kleurnummers. Als deze niet bekend zijn, kunnen we op basis van overleg de beste kleuren vaststellen. Op verzoek begeleiden we je hierbij.
  • We ontvangen de logo bestanden als vectorbestanden. Bekende bestandsformaten hiervoor zijn o.a. .ai; .eps of pdf. Bij twijfel vraag het ons aub. Niet vectorbestanden als .jpg of .pms kunnen wij niet gebruiken, omdat we dan de kwaliteit niet kunnen garanderen.
  • Je stuurt ons een idee van het ontwerp toe of we spreken het telefonisch met je door.

Het ontwerp of meerdere ontwerpvoorstellen worden in 3D aan je voorgelegd. Je ontvangt per e-mail een ontwerplink. Met de link kijk je wat je het mooist vindt en dat ontwerp passen we indien nodig verder voor je aan. Als je al teamkleding van een concullega hebt, kunnen we dat ontwerp als leidraad gebruiken, mocht je dezelfde stijl weer willen. I.v.m. copyright moeten we wel een restyling doen op onderdelen.

Ontwerp goedkeuring 

Zodra het ontwerp 100% akkoord is voor je, keur je het schriftelijk goed via e-mail. Formeel ligt dat ontwerp dan vast voor de opstart van de productie. Als je ons de maten ook hebt gegeven van elk teamwear item, kunnen we de order bij RPM plaatsen.

Order produceren

Het ontwerp en de maten zijn nu definitief. De teamwear wordt in productie genomen. Voor de RPM orders dien je rekening te houden met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 werkweken. In alle gevallen wordt echter een exacte leverindicatie via e-mail aan je door gegeven, nadat de order bij de fabrikant is. Het moment bepaalt de doorlooptijd. Soms gaat het zelfs nog sneller.

Order uitleveren

Normaliter wordt elke order door ons geïnspecteerd voorafgaand aan de levering. In geval van een strakke deadline kan een order direct vanaf de fabrikant worden geleverd. Dit bespaart een aantal dagen. Eventuele meerkosten voor een Fedex koerier worden na opgave volledig doorbelast.

Werken met een deadline

Wanneer wij over je deadline geïnformeerd worden, vragen we vooraf bij de fabrikant na of het mogelijk is om jouw fietskleding op tijd te bedrukken voor je. Zo ja is er niets aan de hand. Indien het onmogelijk is, koppelen we de kortst mogelijke levertijd aan je terug. Als je dat acceptabel vindt, dan hanteren we die levertijd. In geval van een korte deadline, dien je zelf snel te schakelen voor de snelle voortgang van het proces!


 
E-mailen
Bellen
Instagram