WIELERSHIRTMAKERS.NL
 

RPM VRIJETIJDSKLEDING

TeamwearXperts wil jou graag een totaalpakket aanbieden. RPM After Race kleding is alle kleding die jij kunt dragen als je bijvoorbeeld onderweg bent naar een toertocht. Natuurlijk ook weer wanneer je terug naar huis gaat. Met deze kleding sta je er altijd professioneel op en doe je niet onder voor een professioneel team.

Vraag ons altijd naar de ruime mogelijkheden die TeamwearXperts hier aan jou kan bieden. Wij bieden het graag aan of produceren het voor je. Omdat dit erg specifiek is, vragen wij je altijd exact aan te geven wat je nodig hebt, zodat we de best mogelijke aanbieding voor je kunnen uitwerken.

De huidige collectie RPM vrijetijdskleding zie je hieronder. De items kunnen geleverd worden vanaf 5 stuks. Staffelprijzen op aanvraag. De maatvoering loopt vanaf XS t/m XXXL.

RPM Down-jacket

Het Down jack is een gewatteerd jack wat in meerdere kleuren combinaties geleverd kan worden. Bijvoorbeeld zoals in het onderstaande plaatje. Op de rechterborst kan een club- of bedrijfslogo worden geborduurd.

RPM softshell met capuchon

Dit betreft een softshell hoodie die wind- en waterdicht is en aan de binnenzijde voorzien van zacht fleece. Aan de voorzijde zijn 2 zakken voorzien, die open geleverd kunnen worden of voorzien worden van ritsen om ze volledig af te sluiten. Het jack is voorzien van een hoog sluitende capuchon. Deze hoodie kan gepersonaliseerd worden.

RPM softshell zonder capuchon

Dit betreft een softshell jack wat wind- en waterdicht is en aan de binnenzijde voorzien van zacht fleece. Aan de voorzijde zijn 2 zakken voorzien, die open geleverd kunnen worden of voorzien worden van ritsen om ze volledig af te sluiten. Het jack is niet voorzien van een capuchon. Dit jack kan gepersonaliseerd worden.

RPM custom poloshirt

Het polyester poloshirt kan volledig customised geleverd worden middels sublimatie. Qua ontwerp kun je het vrijwel net zo gek maken als je wilt. Ga je een activiteit ontplooien voor een goed doel, dan is een custom polo een mooie tool om geld op te halen voor dat goede doel. Je kunt de polo voorzien van logo-bestanden, om zo je ondersteuners mooie aandacht te geven win-win.

RPM custom t-shirt

Het polyester t-shirt kan volledig customised geleverd worden middels sublimatie. Qua ontwerp kun je het vrijwel net zo gek maken als je wilt. Net als met de polo kun je het t-shirt voorzien van sponsorlogo's en zo je goede doelen aktiviteit een boost geven. Minimum-afname is 5 stuks.


 
E-mailen
Bellen
Instagram