WIELERSHIRTMAKERS.NL
 

ZIT JOUW ZEEM GOED?

Een goede zeem is wat ons betreft het belangrijkste onderdeel van een fietsbroek. Zonder dit onderdeel is het niet mogelijk om langdurig prettig op het fietszadel te zitten. Standaard wordt door RPM altijd al een goede zeem gebruikt. Optioneel echter kun je kiezen voor een nog betere zeem, waardoor jij de fietsbroek kunt finetunen waar nodig. Voor de dames zijn er vanzelfsprekend andere zemen, omdat de anatomie dat vraagt.

De manier waarop een zeem in de broek gestikt wordt is super belangrijk. RPM maakt gebruik van flatstitching, waardoor de zemen om de buitenranden heen gestikt zijn, en daardoor niet opkrullen. Irritaties zullen daardoor uitblijven. Comfort daar draait het om.

RPM vervangings-service zemen

Wanneer je momenteel een willekeurige fietsbroek hebt, maar ontevreden bent over de zeem, biedt RPM de vervangingsservice aan. Je betaalt € 20,-- voor de vervanging en € 10,-- voor de retourzending naar jou. Wil je hier gebruik van maken, dan stuur je ons een e-mail. Wij komen bij je terug met verdere instructies.

De huidige RPM zemen 


Type: Ronde man | Kleur: bordeauxrood

Specs: heeft inzetstukken met ultrahoge dichtheid in het perineale en ischiatische gebied, waardoor het perfect is voor weg- en offroad-activiteiten.

Het combineert het voordeel van de multidirectionele kromming met een glad oppervlak; deze twee specificaties werken samen voor een perfecte pasvorm, verhogen de zadelstabiliteit en bieden geleidelijke overgangsgebieden. RONDE MEN is ontworpen volgens specifieke antropometrische parameters om de mannelijke anatomie in het zadel te ondersteunen, de druk te herbeleven en de bloedstroom te bevorderen.

De stof die is geselecteerd voor de RONDE MEN is de EIT ECO X-Fifty topstof; met zijn REPOC-constructie garanderen de polyamide- en polyestergarens koelfuncties en sneldrogend. De donkerdere, geborstelde polyamide kubus komt in direct contact met de huid en voorkomt schuren en irritaties, terwijl de lichtere gekleurde polyester kubus op een lager niveau werkt en zorgt voor een perfecte vochtregulatie.

Type: Ronde vrouw | Kleur: cobaltblauw

Specs: is een fietspad met dubbele dichtheid en schuim met hoge dichtheid dat zich zowel op het ischias als op het perineum bevindt, om bescherming te bieden voor ritten op de weg en off-road. De perslijnen aan de onderkant van de zeem en de multidirectionele kromming zorgen voor een glad oppervlak en geleidelijke overgangsgebieden, waardoor de zadelstabiliteit en pasvorm worden verbeterd. RONDE WP3 WOMEN is ontwikkeld met het geavanceerde WP3-ontwerp, bedoeld voor vrouwen die extreem gevoelig zijn voor compressie. Met deze constructie wordt de ischiatische vulling verhoogd en is het perineale gebied voorzien van een vulling van gemiddelde dichtheid die extra verlichting biedt. ECO X-Tract topstof en zijn gekanaliseerde structuur helpen om vocht te kanaliseren en te verdrijven.Type: Nice Atomic man | Kleur: geel

Specs: is gemaakt voor middellange afstanden. Extreem plat op het oppervlak, zorgt voor nauw en continu contact met de huid terwijl het de juiste bescherming biedt op het "onder" gedeelte van de pad. Het combineert een minimalistisch design met de multidirectionele kromming van Elastic Interface ® .

NICE ANATOMIC MEN is ontwikkeld met een centraal kanaal dat de mannelijke anatomie in het zadel ondersteunt, de druk van de prostaat verlicht en de bloedstroom bevordert.

ECO X-Tract topstof, met zijn gekanaliseerde structuur, helpt om vocht te kanaliseren en te verdrijven.

Type: Nice Atomic vrouw | Kleur: geel

Specs: is gemaakt voor middellange afstanden. Extreem plat op het oppervlak, zorgt voor nauw en continu contact met de huid terwijl het de juiste bescherming biedt op het "onder" gedeelte van de pad. Het combineert een minimalistisch design met de multidirectionele kromming van Elastic Interface ® .

NICE ANATOMIC WP3 WOMEN is ontwikkeld met het geavanceerde WP3-ontwerp, bedoeld voor vrouwen die extreem gevoelig zijn voor compressie. Met deze oplossing wordt de ischiatische vulling verhoogd en is het perineale gebied voorzien van een vulling van gemiddelde dichtheid die extra verlichting biedt.

ECO X-Tract topstof, met zijn gekanaliseerde structuur, helpt om vocht te kanaliseren en te verdrijven.

 
E-mailen
Bellen
Instagram