WIELERSHIRTMAKERS.NL
 

TEAMWEARXPERTS SERVICE-PAGINA


Op deze pagina plaatsen we links naar onze klanten of informatie, die we je niet willen onthouden.

Libelloup

In 2008 zijn wij, Daniël en Joanne, met onze dochters naar het dorpje Ban sur Meurthe in de Franse Vogezen verhuisd om een idyllisch gelegen uit graniet opgetrokken boerderij uit 1898 om te bouwen tot klein fietshotel en geschikt te maken voor de verhuur van vakantiehuizen. Bovendien wilden we onze gasten hier in de Vogezen culinair laten genieten van de heerlijke maaltijden van een professionele chef. Daniel, mede-eigenaar en chef van Libelloup, komt uit de horeca en heeft ruime ervaring in de hotel- en restaurantbranche opgedaan voor hij naar de Vogezen verhuisde. Ons fietshotel ligt op slechts 400 km van Maastricht en 600 km rij-afstand van Utrecht,  te midden van grote cols als La Schlucht en Le Bonhomme en op korte afstand van Gerardmer en La Bresse, de meest bekende toeristische trekpleisters in de Vogezen.


Fitness De Driehoek

Dit Fitnesscentre wordt door ons al jaren voorzien van kleding voor het centre zelf maar eveneens voor de door hun georganiseerde groepsreizen. Voor komend jaar staat weer een reis gepland naar Val Gardena in Italia. Een sportieve uitdaging en mooi avontuur in RPM wielerkleding geleverd door TeamwearXperts. Fitness De Driehoek is gevestigd in Serooskerke op Walcheren.


RTV "De Leeuwen"

RTV "De Leeuwen" is een vereniging van enthousiaste wielrenners en mountainbikers, die deelnemen een georganiseerde en niet georganiseerde wielren- en mountainbike toertochten. De leden zijn van alle leeftijden en afkomstig uit alle dorpen van Maas & Waal. TeamwearXperts verzorgde voor RTV "De Leeuwen" de levering van custom nekwarmers bijpassend bij het tenue van 2020. RTV is sinds 2024 lid van NTFU. 
E-mailen
Bellen
Instagram