WIELERSHIRTMAKERS.NL
 

ROODKAPJE MET EEN MONDKAPJE

RPM custom mondkapjes voor jouw protectie

TeamwearXperts heeft natuurlijk meer ijzers in het vuur, dan uitsluitend de productie van teamwear. TeamwearXperts is expert in het ontwerpen en produceren van eigen ontwerp bedrukte mondkapjes.

Het produceren van bedrukte mondkapjes ligt natuurlijk in het verlengde. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we breed reageren op de aanvragen van onze klanten. Customised producten leveren wij al sinds het jaar 2000.

De staffeling gaat per 100 - 200 - 500 - 1000 stuks. Bij belangstelling kun je de aanvraag voor een offerte invullen en verzenden, die je kunt vinden onder contact met het formulier . 

Bedrukte mondkapjes

In de nare Covid-19 tijd, waar we allemaal mee te maken hadden, werden mondkapjes door het RIVM geadviseerd als bescherming tegen de verspreiding van het virus. Via onze webshop 515shop bieden wij meerdere merken mondkapjes aan. Als TeamwearXperts hebben we de mogelijkheid om samen met RPM bedrukte mondkapjes aan te bieden met jouw design. Zo kun je als bedrijf of instelling je eigen huisstijl doorvoeren in de mondkapjes. 

Er is geen wettelijke verplichting meer om mondkapjes te gebruiken gelukkig. Mocht je ze, eender om welke reden, toch nodig hebben, zijn wij je partner hierbij. Net als bij onze andere RPM custom producten, zijn er nauwelijks beperkingen bij het ontwerp.

 

RPM nekwarmersNaar Nekwarmermakers

 
E-mailen
Bellen
Instagram